uFeel.me
***
Автор: diva,  5 февруари 2013 г. в 10:07 ч.
прочити: 329
Обичай ме. Сега.
Когато съм пред портите на Ада.
И от пълзенето кървя.
Немощна, слаба.
Обезкрилена от плача.
Обичай ме. Днес.
Утре ще е късно.
Няма да ме има там.
Ще съм върха и ще се обръща
след мене всеки мъж...
Обичай ме. Още не е късно.

Утре е... химера

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me