uFeel.me
***
Автор: zlatinach75,  18 януари 2013 г. в 08:56 ч.
прочити: 604
Една милувка бяла
се появи
от тъмнината.
Докосна ме
и в миг преля
във дъжд от доброта.
В миг на нежност
и безвремие
потънала съм цялата,
обхвана ме една позната
призрачна тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me