uFeel.me
...
Автор: Innocence,  15 юли 2012 г. в 13:20 ч.
прочити: 284


Един ден се събуждаш
и всичко е различно!
Някой, някого е спрял да обича
( ако въобще е започвал)...
Друг си е загубил
ума по звездите,
трети, като развалена грамофонна плоча,
повтаря, че любовта е за глупаците
и всичко е сметки в тоя живот...
Четвърти се прави на безразличен...
Пети крещи лунатично,
че краят на света наближава
и всеки ще си плати греховете...
Все същите банализми -
от векове, от хилядолетия,
от самото сътворение на света...
Различното е, че на теб не ти пука,
защото си хванал юздите на своя живот...
...
и просто го дишаш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me