uFeel.me
...........
Автор: keitito,  31 март 2012 г. в 13:57 ч.
прочити: 323

Аз ли те имах, ти ли ме нямаше,
реалност ли бе всичко или просто сън?
Замлъкнаха гласовете в тишината и
само споменът се раздираше помежду ни.
Споменът за онази нощ,
за целувките страстни и погледи
изпепеляващи.
Аз ли те имах, ти ли ме нямаше,
реалност ли бе всичко, или аз
по детски наивна вярвах на всички
твои слова?
Недей да казваш нищо... Замълчи!
Последно сбогом, а сега върви,
назад не се обръщай,
спомена за двама ни далече захвърли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me