uFeel.me
***
Автор: blueberry,  20 март 2012 г. в 09:36 ч.
прочити: 215

“Душата е облечена единствено в тяло,
а голотата й е по-възбуждаща и от
голотата на тялото.
Остане ли гола: това е любов…”
Стефан Кръстев

 
Душата ти облечена единствено във тяло,
по божията воля, разголена видях.
И голотата и възбуди сетивата ми до бяло,
че чак на вкус усетих подивелия ти страх.
 
Стъписана, не можех нищо да направя.
Обикнах бездиханно свенливата и голота.
А тя със плащеница от умора изтъкана
в прегръдката ми топла, кротичко заспа.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me