uFeel.me
*******
Автор: Inga63,  11 февруари 2012 г. в 13:00 ч.
прочити: 345
Живеем двама в реалност такава -
измислена приказка, наша мечта...
Забравили време, пространства, реалност,
живеещи днес и сега, за мига.

И... нижат се дните, минават години,
редуват се месеци, сезони, мечти,
но ние сме сгрети и пълни със обич,
раздавайки смях и любов за късмет.

Такава реалност желая на всеки,
да може студа и леда да стопи.
Да стане животът ни китна градина
и заживеем в сговор и мир в тоя свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me