uFeel.me
14-и февруари
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 388

14-и февруари

безмълвен шепот

се промъкна

в смокините

невидим образ

извика пак Душата измъчена

а аз потеглям

пристигам

отвсякъде

очаквай ме

чакай ме

някъде

аз идвам

ще дойда

все някога

Душата кълне ме

че пак съм при Друга

свети Валентин е

все пак

 нека сме влюбени

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me