uFeel.me
14 ЮЛИ
Автор: Kubrat,  14 юли 2011 г. в 06:50 ч.
прочити: 265

На този ден празнува Франция велика,

на този ден празнуваш миличка Полин!

Демокрацията във Европа най-велика,

над Париж се носи гордо цепелин!

 

Създадена си Поли с много обич, чувства,

първо дете, роди се точно на 14 юли.

Да побеждаваш и владееш седемте изкуства,

обичаме те вечно, мила Поли, чу ли!

 

За нас си най-голямото богатство, дъщеричке!

Съкровище неоценимо за мама и за татко!

Трудолюбива си, умна си - пчеличке!

Кога ще се завърнеш да те прегърна и целуна сладко!

 

Чуй, празнувай, весели се и танцувай до забрава!

С приятели,  приятелки,  другари и колеги!

Пожелавам ти, в живота да си по-корава!

Повече прохлада и отмора  в тези жеги!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me