uFeel.me
***
Автор: Zelenvik,  29 юни 2011 г. в 14:58 ч.
прочити: 348
***
мъж, смях, жена,
виталност
среща...
начало и край
невъзможности,
сърцето разбито.

мъж, смях, жена,
любов
среща...
край и начало
нежности,
продължава живота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me