uFeel.me
...
Автор: mol4o,  28 юни 2011 г. в 22:11 ч.
прочити: 195
И да падна, знай ще стана..! Не ще ме никога сломиш..!

Дори и в мене да кърви голяма рана,

никога не ще ме победиш..!

Да, живота трудност е голяма,

но живот ли щеше да е, ако беше лесен..!?

И в стихията на мелодична песен,

аз, живея някак си в света ни тесен..!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me