uFeel.me
...
Автор: gishata,  23 юни 2011 г. в 13:08 ч.
прочити: 181

Ридае ми душата като дъжд,
който се изсипва над теб.
Сълзи на гранитното лице,
което бе сразено пред теб.
Въздухът бе отровен,
когато търсех надежи.
Дишам печално,
когато погреба моите мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me