uFeel.me
....
Автор: gishata,  27 март 2011 г. в 14:25 ч.
прочити: 229
Объркан свят,
обърнат буркан,
криви думи,
нацупени хора,
бързи и злочести,
неграмотни и властни,
малко и голямо,
пролет и есен,
връх и повърхност,
цяло небе,
огромно време,
можеш,
искаш,
крещиш,
мълчиш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me