uFeel.me
**********
Автор: jina97,  19 юли 2010 г. в 02:26 ч.
прочити: 253
Разкъсващият смисъл на времето
раздира ме и ме боли,
а после песен на капчуците
залива ме и душата спира да скърби.

Защо ми е умиращото вчера,
когато днес и утре са със мен?
Защо ми е път без посока,
когато моят ясен е, предначертан
и без продажен и измамен блян?

Морето мое отдавна не е до колене,
потъвах на дълбоко, давех се почти,
достигах дъното, изтласквах,
завръщах се по-жива от преди.

Сега съм тук, за да ви обичам,
животе мой, приятели, съдба...
Боже мили, пред теб смирено коленича,
пътя дари ми с усмивки, а не с борба.

18 юли 2010 г. 19.10 ч.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me