uFeel.me
11 АПРИЛ
Автор: mitivan,  11 април 2013 г. в 19:56 ч.
прочити: 588
/авторска песен/

В рождения ден долетях като чайка,

в страната на древен и мъдър народ;
България мила мен стана ми майка -
с усмивка ме срещна и с много Любов!

Обгръщам я с поглед, с мечти лекокрили,
път дълъг изминах – нов чака ме път.
Виж, Слънцето свети и дава ми сили,
Душата се радва – ликува духът!

Каква красота е!... Словата бледнеят!...
Цъфтяща е пролет и месец април!...
Шумът на реката... Чуй!... Славеи пеят!...
Дар чуден днес Бог е за мен приготвил!

И всичката прелест в Природата,
дето Бог Наш е за мене с любов сътворил,
зарежда ме с Обич и с Вяра в Сърцето...
О, месец рождени, мой месец април!

* * *
Родих се под звездния знак на Овена,
с надеждата Тебе в живота да срещна...
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Днес Ти си далече, но вярвам,
когато те срещна във бъдния век, прероден,
 ще светят лъчисти, по-чисти от злато,
душите ни двете - на Теб и на мен!

10.30 ч. 10 април 2007
допълнения 10.15 ч. 11 април 2013

mitivan

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me