uFeel.me
103
Автор: m,  14 май 2013 г. в 19:23 ч.
прочити: 303
С рокля от гореща лава,
аз изгарям всяка част то теб.
И ръце нежни, като пламък
разтапям твоето сърце.
Друг път съм злокобно чужда!
Като застинал вулкан,
във който бушуват страсти.
А навън няма и плам.
Такава съм зловещо идеална!
Жена и бедствие в едно!
Не доближавай много съм опасна!
Не нося нищичко добро!
Ще помета светът ти във стихия
и сам неще да разбереш.
Как с мойта огнена магия
ти сам към мене ще се оковеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me