uFeel.me
...../*/.....
Автор: mozilla,  16 септември 2011 г. в 14:17 ч.
прочити: 309
С колко ли ключа заключи свойта врата,
колко решетки сложи пред мене…
И е тъмно и хладно дори през деня,
ням пазител там тишината си дреме.
 
Не ухае на рози… тях за друга остави,
само бурени за мен си посадил,
за болката в душата ми забрави,
а спомените си за мене си изтрил.
 
Сега не се опитвай да си спомниш коя съм,
че споменът за мене много ти горчи…
Аз нямам име, нямам и лице във твоя сън,
нахално дойда ли отново… ти ме прогони!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me