uFeel.me
... светове
Автор: Slaveya,  4 април 2011 г. в 10:34 ч.
прочити: 352

Забравени къщи,

счупени керемиди,

решетъчни прозорци,

мазилки олющени,

любопитни очи, долепени до стени,

измислени войни,

реални истории,

религии издигнати...

осакатено дете,

сънува колело.


Новопостроени небостъргачи,

форми различни,

стъклени витрини,

светещи реклами,

наситени очи, настанени в „downtown”,

измислено примирие,

черно-бели войни,

расизъм в култ...

задоволени хора,

живеят на скорости.


Съвременно ранчо,

модернизирани ферми,

култури в разцвет,

привлекателен туризъм,

изследователски очи, изучават природата

умиротворителни мисии,

защитени свободи,

спазвани традиции...

освободени хора,

яздат на воля.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me