uFeel.me
* * * ( моят свят )
Автор: marlene,  20 март 2011 г. в 20:26 ч.
прочити: 247
Моят свят опустя тъй внезпно -
селска гара по първи петли.
Тихо, тъмно, студено... Вероятно
просто липсват релси - почти.

Моят свят си охлузи коляното
о ръба на нехайни, далечни вселени.
Всъщност, той отдавна сънува поляни,
инак куца, в лабиринт от безвремие.

Моят свят като пясъчен наниз изтече
между двете длани на бисерна мида.
Брегът е реалност, хоризонтът - далечен
и докосвам го само във птиче намигване.

Моят свят като дълга цигара догаря
между сухите устни на безсънни поети.
Моят свят си отива, затова го извайвам
от зеница на птица над перона безцветен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me