uFeel.me
... и отмини ме
Автор: carolin,  29 юли 2008 г. в 00:03 ч.
прочити: 636

Използвай ме, не ставам за обичане

душата моя бездна е дълбока

и всяка твоя, нежна дума е събличане,

на тайна скрита и така жестока.

Прекрачих всичките закони, грешна съм

отрекох се от всичко на света,

в очите чуждите дори и смешна съм

щом делила съм живот с греха.

Но те не знаят нищичко за мене

аз скрих се, прокървих и се изгубих,

ранена в мен душата стене

че някога тъй глупаво се влюбих.

Сега остана само тяло изкушаващо,

и кожа сладка, жадна да я пият,

забрави за нас и всичко ставащо,

за мен глупаците да се избият!

Използвай ме за миг обичане

и след това върви, недей ме пита,

че моя път е просто криволичене,

сълза поредна с ръка изстрита.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me