uFeel.me
... и на мен
Автор: Laska,  6 февруари 2009 г. в 18:17 ч.
прочити: 534

 

 

Виждаш ли облачето
ей там...
Беше бяло
когато ми каза
„До скоро",
а сега е сиво.
Нали не искаш
да потъмнее още
и да засълзи...
Усмихни се,
за да му олекне

... и на мен.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me