uFeel.me
*** (два гълъба и цвят)
Автор: Nemezida,  14 април 2011 г. в 18:27 ч.
прочити: 363
два гълъба
преплели белите крила
опитват се да хванат
уличния ритъм
танцуват самба
(или ча-ча-ча)
а сивите надничат
и се питат
каква ли лудост
ги е навестила
тях белите
с преплетени криле

утихва ритъмът
(червена светлина)
и гълъбите литват
(към небето)
от багрите на цветната дъга
ще вземат цвят
(за сивите)

да там където
има два гълъба
и седем цвята
тъй сив е уличният ритъм
а толкова далеч дъгата
в цвят

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me