uFeel.me
... За една надежда
Автор: nella_gold,  1 декември 2010 г. в 05:53 ч.
прочити: 392
Виновна ли съм?!
Не, не те разбрах!
Вкусът ти някак
все е странен и различен.
А аз виновна за това,
че мога да обичам.

Виновна ли съм,
че до мен се спря?
И твоята протегната ръка
във своята вземах?
Без вина - наказана,
че мога да се влюбя?!

Ти грях си в моята душа.
Но дявол ще измоля –
да те купи.
За най- горещата следа,
за мигове,
потънали в безвремие,

за най-горещата сълза,
за топлите ти устни,
за твоята любов,
за моя грях,
за твоето обичане
и всичките безсънни мои нощи.

Със него пазарлък не ще да правя.
Ще те дам!
Дори да изгоря във Ада!
С едничката надежда да те върне.
С едничката надежда -
да те имам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me