uFeel.me
*** УТРИН, СИНЕВА
Автор: edelvais,  26 юни 2011 г. в 13:30 ч.
прочити: 243
Утрин. Синева.
Бели облаци
като в картина.
Лято. Хладно
след дъжд,
птича песен като
в китна градина.
Градът все още
е сънен. Витоша
тръпне в мъгла.
Пътувам мислено
към свода бездънен.
В душата ми
е спокойно.
В небето бяла
самолетна следа…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me