uFeel.me
... Луда и Дива...
Автор: Miss_Sunshine,  29 юли 2009 г. в 22:02 ч.
прочити: 521

Чувствам се така различно...
Сякаш мога да летя...
Мечтата ми е да усетя всичко,
което ме кара да пламтя...

Сърцето ми искам яростно да тупти,
да се почувствам луда и дива...
Да си спомня онези шантави дни...
Да се почувствам пак така жива!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me