uFeel.me
* * * 22.02.2013
Автор: Zelenvik,  22 февруари 2013 г. в 20:57 ч.
прочити: 401
красиво момиче
своенравно и диво
чувствени устни
грива от черна коса
очи сини небеса
танцува в нежни слова...
потърсих те
...
чувство познато
миг свобода
фиаско
срути се света...
кое e това тяло?
скалите обагри кръвта
коса побеляла...
светлина
рай?
живот...
поднася чудеса
...
тази тишина
оглуши ме...
задържам дъха си
тихо до теб
моя жена
разкъсан  
от противоречия
бури
бездънни небеса
стоя безмълвен...
прости ми...!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me