uFeel.me
----
Автор: Andon Semerdzhiev,  10 февруари 2009 г. в 21:11 ч.
прочити: 251

Ручи, ручи,

езеро сълзно,

пее, припява

горският славей,

реки ме, реки,

либавице в пивой,

леби ме, леби,

хрускай и пей.

         АС,  17 ноември 2008 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me