uFeel.me
@->->->
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  29 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 293
Когато си сам , когато си тъжен
и няма кой да те прегърне
да те стопли и утеши..
погледни небето там има куп звезди,
които някой ден някой ще ти подари.
И тогава на твоето лице ще засияе радостта и
душата ще се избави от таз мрачна тъга...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me