uFeel.me
* * * * * * * * * * *
Автор: Inga63,  5 ноември 2011 г. в 11:46 ч.
прочити: 341
Когато дните намаляват,
когато всичко е лъжа,
когато времето е наше,
а всъщност знаем, че не е...

Когато времето изтича,
когато пием от любов,
когато знаем, че не можем
и жално пеем за живот.

Когато малко ни остава,
когато знаем, че грешим,
когато трябва да останем,
а решаваме да продължим...

Да продължим към светлината.
Да потъжим за миг поне.
И да прескочим с двата крака
към необятния небесен рай.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me