uFeel.me
# # #
Автор: argonyk,  20 юли 2011 г. в 12:13 ч.
прочити: 157
Изплакани са всички болки вече.
И всички ласки са простени.
Сушаво време душите ни спече.
Любовта до микрон е смалена.

Кръстопътни безпъници, бързаме
под небето от облачна дреб.
Всяка минута на възел е вързана.
И градът е асфалтова степ.

И се дебнеме, вълчо-двуноги,
във мъглата от грях и от смог.
В натежалите дни от тревоги,
всеки хищно се готви за скок.

Само лудите в нощи мастилени
върху листа отронват сълзи.
И в гърдите сърце неизстинало,
по човешки все още тупти ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me