uFeel.me
# # #
Автор: argonyk,  23 юни 2011 г. в 04:50 ч.
прочити: 142
Разбридания ден поръбвам с рими.
И всеки бод отляво ме пробожд.
Нощта е блудница с очи незрими,
която с лунните лъчи прохожда.

Със груб канап закърпих всички рани,
под тихата упойка на звздите.
Небе-клошар със облаци раздрани,
и вятър-скитник в думите си вплитам.

Че щастие не скътах в свойта пазва,
пилях го след любови и надежди.
Но чужд на всяка подлост и омраза,
добре се чувствам в старите одежди.

Заглъхват по паважа мойте стъпки -
тегел небрежен с нескопосан бод.
Душата ми отдавна е на кръпки,
зашити мигове със бял конец живот...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me