uFeel.me
Зимно през юли
Автор: V_a_n_q,  22 август 2009 г. в 12:08 ч.
прочити: 240

 

Изпратих лятото

с помръкнали мечти,

без време дните летни

скътах в скрина.

А още пазят слънцето

на твоите очи

и оня сладко-топъл

дъх На бриза.

 

Изпратих лятото

със празни редове,

не ми достигна слънце,

за да ги допиша.

И в преспите през юли

скрих ти стихове...

а те в студа ти -

дишат ли...?!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me