uFeel.me
=ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТЕ ОБИЧАМ=
Автор: Preslav,  19 август 2008 г. в 21:22 ч.
прочити: 1596
Знаеш ли колко те обичам? Или още не вярваш в това. . .  Колкото пъти и да го изричам, ти все си мислиш че е лъжа. Знаеш ли колко те обичам? Или се будиш с мисълта за друг. . .  Колкото пъти и да те поискам, никога, ти не си до мене, тук. Знаеш ли колко те обичам? Искаш ли да ти кажа сега. . . Толкова силно бих ти се вричал, дори ако ти ме срещнеш с смъртта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me