uFeel.me
Живота, аз и морето
Автор: masterclub3,  7 юни 2013 г. в 22:19 ч.
прочити: 290

Живота, аз и морето

 

Отмина милята сетна, пътя в кърмата още личи.

Отпреде безбродната степ, никога, никога не казва -

ти ме покори, ехей ти ме покори.

 

Хей, моряко обречен, на този самотен живот.

Посрещаш ти бурята с песен и никога, никога не казваш -

ти ме покори, ехей, ти ме покори.

 

Припев.

Дясно на борд, нищо на ляво,

руля в средата тъй ще държиш.

И когато сам останеш ела,

морето твоята мъка е със теб.

 

Изнизва се низ от години, живееш с мечти по света.

Падаш и пак се изправяш, но никога, никога не казваш -

ти ме покори, ехей, ти ме покори.

 

Минава живота във пръски, на сол, сладост и синева.

Носталгия тегли към в къщи, но никога, никога не казваш -

ти ме покори ехей, ти ме покори.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me