uFeel.me
Жена
Автор: Evanescence,  24 януари 2009 г. в 15:25 ч.
прочити: 456

Вода съм в огнените вени,
огън съм за ледени души.
Твоя смях бълбука в мене,
а в твоя поглед - моите очи.

Рана съм за силни и за смели,
билка съм за болни от тъга,
суха кал - по ръцете тънки бели,
спасяващ вик в неловка тишина.

Копнежът аз съм по зелена пролет,
мъка съм по синьото небе,
и птица в плен съм, и съм волен полет,
и жар в замръзнало сърце.

И още много съм - сълза,
съм обич, нощ, земя, луна,
среднощен шепот бял в съня,
но най от всичко съм ЖЕНА.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me