uFeel.me
Вятър
Автор: dgeorgieff,  28 юни 2011 г. в 00:18 ч.
прочити: 221
Вятър духовете пази,
страх, прохлада и зарази,
той тъй грижовно носи.
Вятърът - той злите търси,
като възмездие виси,
о, как невидимо мъсти.
Вятърът - на бесовете цар
и на злодеите заслужен дар,
на отегчените добър другар,
на замечтаните с дъх минзухар
и за девойките с копнежен чар.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me