uFeel.me
Вяра
Автор: Melissa,  3 февруари 2009 г. в 19:16 ч.
прочити: 238

Да крещя ли да ме чуеш,
Ти небе с отворени обятия..?
Да рисувам ли по тебе
с дъха си мъчните разпятия?

Под теб съм прашинка пръст.
Поили са ме с вяра всеотдайна.
Попих и носих всеки кръст,
Умирах и родих се краткотрайна.

Изсушена сбръчква се пръстта,
където земята е от бремето изпръхнала.
Кажи ми само как да побера
небе в прашинка пръст изсъхнала...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me