uFeel.me
Всичко си ти
Автор: vivi_pd,  5 декември 2012 г. в 21:57 ч.
прочити: 450
Какво е морето(2)
без свойте безбрежни, красиви вълни?
Какво е морето(2)
без своите тъмни и зли дълбини?

Какво е небето(2)
без своето слънце със топли лъчи?
Какво е небето(2)
без свойте блестящи, блестящи звезди?

Какво е сърцето(2)
без твоята чиста и силна любов?
Какво е сърцето(2)
без твоята нежност и тих благослов?

Какво са мечтите(2)
без твоите мили и топли очи?
Щом тебе сънувам... наяве бленувам...
живота за мене
и всичко си ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me