uFeel.me
Всеки път когато те няма
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 425

Всеки път когато те няма

малка кухня

чаша студено кафе

студена сутрин

в прозореца мрачно небе

и мрачни мисли

нахлуват сред летни мечти

а есен липсва

точно както и ти

не спря

не тръгна

просто изчезна

както всеки път

оставяш спомен

знам

без него мога

всеки път

когато те няма

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me