uFeel.me
Вървя
Автор: desa_f,  29 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 767
1 куплет
Вървя аз сама
и мъка обхваща моята душа.
В тъмнината усещам гнева
и плаче с глас моята душа.


припев:Защо избяга той от мен,
като чувствата ни бяха в плен?
Защо не е със мен,
защото от друга е пленен.


2 куплет:
Вървя аз сама
и незнам къде е той сега?
Защо тази тъмнина замъглява моята душа?
Припев:...



3 куплет:Вървя аз сама
и чудя се с коя ли е сега?
Душа в мен не остана,
а същинска рана.
Припев:...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me