uFeel.me
Вървя
Автор: desa_f,  2 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 697
1.Вървя аз сама
и мъка обхваща моята душа.
В тъмнината усещам гнева
и плаче без глас моята душа.


Припев:Защо избяга той от мен
като чуясвата ни бяха в плен?
Защо не е с мен,
защото от друга е пленен.


2.Вървя аз сама
и незнам къде е той сега?
Защо тази тъмнина замъглява
моята душа?


Припев:...



3.Вървя аз сама
и чудя се с коя ли е сега?
Душа в мен не остана
а как исках да бъдем двама...
Припев:...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me