uFeel.me
Ти се върна...
Автор: taisa,  10 февруари 2009 г. в 00:14 ч.
прочити: 326

Ти дойде...

Ти пак си тук...

Всяка нощ

във съня ми се връщаш...

Всеки ден

с обич  в ласка превръщаш...

Всеки час

чувам нежния ромон -

 детски смях, говор, песен

 и спомен...

Ти се върна...

 Ти никога не си си тръгвал...

Очите ти

през детски езера невинни

ме гледат пак с любов...

(О, Господи, това си ти!)

Ръцете ти

 с първичен жест протегнати

ме молят за любов... 

(О, Господи, това си ти!)

Сърцето ти

до моето тупти

и тихо ми шепти:

"Обичам те"...

ТОВА СИ ТИ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me