uFeel.me
Тежкостъпен копнеж за неидване
Автор: TeMiDa,  3 август 2011 г. в 19:23 ч.
прочити: 402

 

В моите мисли той е още красив,

и където за грешници няма чистилища,                                                                          

без бледния образ сънят ми е сив,  

а гласът ми изражда ранена виелица. 

 

 

                                                                         .                                                                                                                                                                                                                                      В моите празни мисли той още е жив,

а пък аз нямам друга такава инсомния.                                                              

Преписвам душата си лист подир лист   

и разрязвам на късове в себе си болния...  

 

 ...тежкостъпен копнеж за неидване.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me