uFeel.me
Тъжна песен
Автор: zigitop,  22 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 365

Тъжна песен

На Ели


пропуснати лъчи

чертаят твоите очи

под плачеща върба

си сплиташ нощна плитка

полските цветя

по твойта рокля тичат


кого ли чакаш

тъй красива


прощални думи

прескачат се безумни

протягаш ти ръка

към бягаща дъга

изгаряща сълза

разказва тъжна песен


за кого ли плачеш

тъй сама


за кого не зная

но ще тичам аз към теб


безсилен вик

изпускат мойте устни

не казвам сбогом

тичам

аз ще те догоня

ти само спри се

и към мен се обърни

любима моя

спри


ти мираж неземен

все далече си от мен

и сънят отнемаш

будиш спомени във мен

сърцето плаче

очите търсят само теб

мираж неземен

все далече си от мен

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me