uFeel.me
Търпелива
Автор: Sitara,  15 декември 2012 г. в 07:51 ч.
прочити: 373
Единствено във форума те виждам,
ти влизаш, не да видиш мен, а друга.
И маркера зелен, че си на линия,
ме кара пулса ти да чувствам.

Не получавам нищо, а се радвам,
че бие леденото ти сърце,
не съм глупачка, а прекрасна,
невинно гледащо дете...

И знам, че правилно постъпвам,
далеч стоя, на края на света,
жени от цялата планета искаш,
пребродиш ли я, в края - ще съм аз.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me