uFeel.me
Тарам-тири
Автор: Anior,  3 юли 2011 г. в 12:32 ч.
прочити: 305
Дъждът вали 
в прозрачен топъл ден,
усмихнат ти
подсвиркваш си, нали.

Тирам-тири, тири-рири, ри,
върви до мен,
във път освободен.

Здравей, чаровна,
хубава си ти,
как само светят
твоите очи.

Тарам-тири, тири-рири, ри,
жадувам вече
твоите очи.

Подай ръка,
небето с мен стигни,
да бъдем ние
истински, добри.

Тарам-тири, тири-рири, ри,
обичай ме,
да бъдем ний добри.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me