uFeel.me
Танцувам, танцувам
Автор: Kat,  8 март 2009 г. в 00:23 ч.
прочити: 475

Усмивката ми е счупена,
но не спирам да танцувам.
Сцената е срутена...
Танцувам, танцувам...

Остри са стъклата
и в червено обагрени
от кръвта по краката.
Танцувам, танцувам.

Танцувам, танцувам...
вдъхновена предсмъртно.
Пътувам, пътувам...
към ново отвъдно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me