uFeel.me
Спри време...
Автор: rossi23,  3 февруари 2009 г. в 22:34 ч.
прочити: 1051

Спри време! Искам да запазя този миг -
прегърнати как гледаме звездите
обляни в лунен ореол,
изгаряни от нежност споделена.

Спри време! Искам да запазя и мига -
в който твоя поглед ме опива
с очарование и синя топлина,
дарява ме с безкрайна сила.

Спри време! Искам да запазя и мига -
на тази наша трепетна целувка
събрала и копнежа и страстта
с багрите на всички чувства.

Спри време... или продължи!
Ще бъдат много нашите мигове,
защото сродни са душите ни
и с обич времето е вечност!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me