uFeel.me
Спасение
Автор: Afflatus,  10 юли 2013 г. в 22:19 ч.
прочити: 267
Научих много неща,
научих какво е тъга,
разбрах липса какво е
и самота разбрах що е.

Усетих вътрешна болка
и буря в сърцето.
Усетих ги точно толкова,
че чак потръпна небето. 

Помислих, че края дошъл е,
дотук бях - чао и довиждане -
да живея бе ми приятно,
да умра - пагубно или сладко...

Знам само, че много боли!
Знам само това: Липсваш ми!
Знам желая последна целувка
още една нежна милувка!

Затова моля те - Ела! Спаси ме!
Че ме обичаш покажи ми!
Не знам има ли решение,
но имам нужда от спасение...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me