uFeel.me
Сезонни мисли
Автор: marva,  24 март 2011 г. в 01:57 ч.
прочити: 213

Зима

Ти знаеш ли какво е самотата,

във дългата ,студена зима,

когато даже ключа на вратата,

напомня ти, че още време има?

 

Пролет

Откъсвал ли си първото кокиче,

зарито в сняг, но пълно със надежда,            

а казвал ли си истински: Обичам те!

Това със слънчева енергия зарежда.

 

Лято

Минавал ли си в друго измерение,

очаквайки любимата на среща,

когато тя, със малко закъснение,

ти подари целувката гореща?

 

Есен

А виждал ли си как отлитат птиците,

през есента, към топлите страни?

И чувал ли си после жиците,

как плачат? Може би боли?

 

Сезони четири, съдби безчет,

а чувствата не знаят география.

Една е любовта - за наш късмет!

Останалите - просто биография!

 

21 март 2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me