uFeel.me
Сънувам те... ЖИВОТ!
Автор: alims,  19 януари 2009 г. в 18:33 ч.
прочити: 447

Сънувам те - живот
Съдба отминала, мечтите
Сънувам тъгата, сълзите
Мъката и тегобите...
Сънувам те - живот
Изпълнен с грешки...
Уроци не научени
Как през пръстите ми ти изтичаш
Тъга и самота ме завладява, но...

Сънувам те и като
Пролет пъстроцветна,
Пълна със живот, копнежи...
Сънувам те живот
Доволна и щастлива,
Почувствала любовта,
Изпълнила въздухa
Красотата на деня
Чула песента на птиците...
Щастлива

   ЖИВА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me